A A A

Aktuális hírek

2018. április 27.
Májális Dánfokon
Május 1-jén délután 14 órától Családi Majális vár kicsiket és nagyokat a Dánfoki Üdülőközpont árnyas fái alatt. Tábornyitás 8 órától!

Lesz minden, ami egy igazi Majálishoz kell: ugrálóvár, kézműves foglalkozások, lufik, kirakodóvásár, kerékpár gravírozás, valamint a sör és a virsli sem maradhat el. 
Bízva a napsütéses, szép időben, családi és céges piknikezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre is kínál lehetőséget a Dánfoki Üdülőközpont a Majális ideje alatt. Mindenkit arra buzdítunk, hogy porolja le a tavaly eltett bográcsot vagy pakoljon tele minden jóval egy piknikkosarat és jöjjön ki a szabadba. Főzőhely foglalás és bővebb információ kérése a 20/592-5636-os számon lehetséges. 


14:00 órától a III. Békés Megyei Ki-Mit-Tud? tehetségkutató verseny döntője színesíti a programot. Az áprilisi elődöntő során 44 jelentkezőből a zsűri tagjai 25 nevezőnek adtak lehetőséget arra, hogy május 1-jén bebizonyíthassák, akár megnyerni is képesek a versenyt. A délután folyamán fellépnek majd a tavalyi Ki-Mit-Tud? győztesei: Serbán Erzsébet és Miszlai Márton is. 
Csordás Ákos, aki 2013-ban az év legjobb férfi hangja címet is elnyerte, este 18:00 órától lép fel a szabadtéri színpadon. 


A rendezvényre a belépés ingyenes! 


IDŐPONTVÁLTOZÁS: Kedvezőtlen időjárás esetén a Ki-Mit-Tud? döntő és a koncert 2018. május 1-jén 14:00 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) kerül megrendezésre. Bővebb információ: , 06-66-411-142