A A A

Aktuális hírek

2019. május 06.
Az elnökség folytatódik - Tisztújító közgyűlést tartottak Békésen
A KETOSZ elnökeként a szervezet éves közgyűlésén ismételten megválasztásra került Izsó Gábor Békés város polgármestere.

 

2019. május 6-án Békés Város Polgármesteri Hivatalában a Kerékpáros Települések Országos Szövetsége (KETOSZ) éves közgyűlésének tisztségviselői választásán Izsó Gábor Békés város polgármestere ismételten elnökként megválasztásra került, a korábbi elnökségi tagokkal egyetemben.

 

A Közgyűlésen elhangzott, hogy a korábbi taglétszám 29-re bővült, Hódmezővásárhely, Cigánd, Bucsa, Polgár, Lenti településekkel.

A szövetség tagjainak mozgósításával az idei évben meg kívánja erősíteni az Útőri Szolgálat hálózatát, a mintarendszer és a példa értékű szakmai munka minél szélesebb körben történő elterjesztését tanulmányok, kiadványok, segítségével.

A kerékpáros létesítményekkel bíró települések pozitív gyakorlatának népszerűsítésével fel szeretné hívni a figyelmet a biztonságos kerékpáros közlekedés hasznosságára a további települések csatlakozásának elősegítése érdekében.

Szorgalmazni kívánja a kerékpárosbarát szolgáltatók támogatását a csatlakozott településeken, valamint a tagtelepülések rászorulói diákjai számára idén is kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít az országos Kerékpáros Vándortáborban.