A A A

Aktuális hírek

2017. szeptember 12.
Jó ütemben halad a békési rendelőintézet felújítása
Jó ütemben haladnak a Békési Gyógyászai Központ és Gyógyfürdő József Attila utcai telephelyét érintő felújítási munkálatok.

A nyár folyamán megkezdett teljeskörű elektromos hálózat korszerűsítés az épület egészét érinti. A földszinti és az emeleti folyosók, illetve a szakrendelések, a felnőtt háziorvosok helyiségei mellett a védőnői és a gyermekorvosi környezet szintén modernizálásra került. Új lámpatestek, földelt konnektorok kerültek kihelyezésre.

A beruházásnak köszönhetően a belső elektromos vezetékendszer is nagyobb kapacitással működik majd, elkerülve az esetleges túlterheltség veszélyét. Jelenleg az utolsó állomásoknál, a tüdőgondozóban és az irodákban zajlanak a munkálatok.

A rendelőintézet igyekezett zavartalanná tenni a betegálltást a felújítás során. A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bajza utcai telephelyén biztosították a felnőtt háziorvosi és védőnői szolgálatot. A szakrendelőket házon belül költöztették át a munkálatok során. Az önkormányzat 30 millió forint állami támogatással és alig 1,5 millió forint önerővel újítja fel az épületet.