A A A

Hirdetmények, Pályázatok

2020. március 25.
Tisztelt Kereskedők, Kedves Vásárlók! A piaccal és annak ideiglenes bezárásával kapcsolatban sok kérdés merült fel, illetve mi magunk is jeleztük, hogy keresünk megoldásokat a helyzet segítésére. A bezárás tényét továbbra is helyes döntésnek tartjuk. A csoportosulások, sok ember egy helyen tartózkodása mára egyértelműen a vírus terjedésének elsőrendű rizikófaktorává vált. Főleg a leginkább veszélyeztetett korosztály védelme érdekében fontos ennek kerülése. Ez a bezárás legfőbb indoka. Viszont - amint már hangsúlyoztuk - a kereskedőink, termelőink, kiváltképp a legkiszolgáltatottabb kistermelőink védelme és segítése is legalább ekkora kötelesség a város és vezetése számára.
2020. március 23.
Békés Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot
2020. február 18.
DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
Tisztelt Ingatlanhasználók! A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy társaságunk Békés településén, - 2020. március 28-án, szombaton, az I. körzetben, (Élővíz csatornától nyugatra, tehát Murony felé eső rész), - 2020. április 4-én, szombaton, a II. körzetben, (Élővíz csatornától keletre, tehát Tarhos felé eső rész) lomtalanítási napot tart. A lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált nagyobb darabos hulladékokat (ame-lyek méreteik miatt nem rakhatók a hulladékgyűjtő-edénybe) gyűjti össze és szállítja el.
2020. február 10.
Békés Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a békési szolgáltatókat a KETOSZ által kiírt Kerékpárosbarát szolgáltató cím pályázati lehetőségéről.
2020. február 05.
Április 15-én Békés a várossá nyilvánításának 47. évfordulóját ünnepli. Békés Város Önkormányzata ez alkalomból ismét át kívánja adni kitüntetéseit: a „Békés Város Díszpolgára” címet, a „Békés Városért” kitüntetést az arra érdemes személynek, valamint a „Civilek a Városért” elismerő címet a tevékenységükkel kimagasló érdemeket szerző civil szervezeteknek. A kitüntetésre javaslatot tehetnek a képviselő-testület tagjai, tisztségviselői, bizottságai mellett a gazdálkodó szervezetek, intézmények és társadalmi szervezetek.
2019. április 01.
Pályázati felhívás - „Esélyt a fiataloknak − Békés Város ifjúságsegítő programja”
Békés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Esélyt a fiataloknak − Békés Város ifjúságsegítő programja” címmel pályázatot hirdet a város jövője szempontjából értékes végzettséggel vagy az adott hiányszakmában foglakoztatási jogviszonnyal rendelkező 18-35 év közötti fiatal szakemberek helyben maradásának vagy a városban történő letelepedésének támogatására.
2019. február 08.
BÉKÉSI POLGÁRMESTERI HIVATAL A "KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐKRŐL SZÓLÓ" 2011. ÉVI CXCIX. TÖRVÉNY 45. § (1) BEKEZDÉSE ALAPJÁN PÁLYÁZATOT HIRDET BÉKÉSI POLGÁRMESTERI HIVATAL ADÓÜGYI ÜGYINTÉZŐ MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE.
2018. december 07.
Tájékoztatás Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt. munkatársai által végzett díjhátralék beszedésről
2018. október 29.
Álláspályázat - Építéshatósági ügyintéző munkakör
Békési Polgármesteri Hivatal "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Békési Polgármesteri Hivatal , Építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére.
2018. szeptember 04.
Ingatlan hirdetmény
Békés Város Önkormányzata pályázat útján történő értékesítésre meghirdeti a tulajdonát képező alábbi ingatlanokat: