A A A

Hirdetmények, Pályázatok

2020. május 28.
DAREH Bázis Zrt.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-ától a központi ügyfélszolgálati irodánkban, és a kihelyezett ügyfélszolgálati pontokban a személyes ügyfélfogadást a korábban megszokott rend szerint biztosítjuk.
2020. május 13.
DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2020. május 18.-tól (hétfő) a megszokott nyitvatartási rend szerint üzemelnek.
2020. május 13.
Vadkilövés május 25-26-27-én Békésen
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Békés Város Önkormányzata a Kittenberger Kálmán Vadásztársasággal együttműködve közbiztonsági okból, illetve a köz- és magántulajdon súlyos károsodástól való megóvása érdekében vadkárelhárító vadászatot szervez.
2020. május 13.
Parlagfű
Magyarország Kormánya különösen nagy hangsúlyt fektet a parlagfű elleni védekezésre, a parlagfű fertőzöttség visszaszorítására és a megelőzésre. Hasonlóan az előző évekhez idén is folytatni szükséges közterületeken a közfoglalkoztatási programok keretén belül, magánterületeken az ingatlantulajdonosok által végzendő parlagfű-mentesítési munkákat.
2020. május 05.
DAREH Bázis Zrt.
Tisztelt Ingatlanhasználók! A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy pünkösd ünnepére való tekintettel a kommunális (vegyes) és a szelektív hulladékszállítás időpontja Békésen az alábbi rend szerint változik:
2020. április 27.
Plakát - centenáriumi rajzpályázat
Az egységes magyar Rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulója alkalmából az ORFK Személyügyi Főigazgatóság, a 2020. évet átfogó centenáriumi programsorozatának elemeként rajzpályázatot hirdet gyermekek részére.
2020. április 27.
Békés Város Önkormányzata a Zöld 14 „Békés-Bihor Eurorégió Fenntartható Fejlődéséért Egyesülettel konzorciumban a Széchenyi 2020 Környezet és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP) sikeresen pályázott, így 20 millió forint vissza nem térítendő támogatásból helyi klímastratégia kidolgozására, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálási programok megvalósítására kerül sor 2020. és 2021. években, mely keretében – több környezeti szemléletformálási tevékenység/program mellett - Békés város és térségének általános és középiskolái részére logópályázat kerül kiírásra.
2020. április 27.
Helyi termelők
Tisztelt Kereskedők, Kedves Vásárlók! A piaccal és annak ideiglenes bezárásával kapcsolatban a múlt héten felajánlottuk, hogy segítünk a vevők és eladók közötti kapcsolatfelvételben és kapcsolatteremtésben. Örülünk, hogy felhívásunkra nagyon sokan jelentkeztek, és elküldték az elérhetőségeiket, illetve az értékesítésre szánt termékeiket.
2020. április 16.
Legszebb konyhakertek program pályázati felhívás
Kálmán Tibor polgármester Békés Város Önkormányzata képviseletében – csatlakozva Karcag város alpolgármestere Sári Kovács Szilvia programigazgató által létrehozott „ A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – ezennel meghirdeti Békésen „ A legszebb konyhakertek „ programot.
2020. március 30.
Óvodai előjegyzés Békésen
A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai előjegyzésre elsősorban online formában van lehetőség.
2020. március 25.
Tisztelt Kereskedők, Kedves Vásárlók! A piaccal és annak ideiglenes bezárásával kapcsolatban sok kérdés merült fel, illetve mi magunk is jeleztük, hogy keresünk megoldásokat a helyzet segítésére. A bezárás tényét továbbra is helyes döntésnek tartjuk. A csoportosulások, sok ember egy helyen tartózkodása mára egyértelműen a vírus terjedésének elsőrendű rizikófaktorává vált. Főleg a leginkább veszélyeztetett korosztály védelme érdekében fontos ennek kerülése. Ez a bezárás legfőbb indoka. Viszont - amint már hangsúlyoztuk - a kereskedőink, termelőink, kiváltképp a legkiszolgáltatottabb kistermelőink védelme és segítése is legalább ekkora kötelesség a város és vezetése számára.
2020. március 23.
Békés Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot