A A A

Aktuális hírek

2019. november 08.
Elődöntőben a Fölszálott a páva című műsorban a békési táncos
A Fölszállott a páva című tévés tehetségkutató műsor elődöntőjében bizonyíthatja tehetségét a 11 éves békési ifj. Mahovics Tamás néptáncos, aki idén szólóban próbál szerencsét a műsorban. A 2015-ös évadban Busai Bori párjaként táncolt, gyermeki bájával és csibészségével sokak szimpátiáját kivívta. A Belencéres Néptáncegyüttes szólistájának legközelebb a november 15-i élő adás alatt szurkolhatunk. A műsort a Duna Televízió közvetíti.
2019. november 05.
ÁRAMSZÜNET
2019. november 02.
A világháborúk áldozataira emlékeztek Mindenszentek ünnepén
Mindenszentek ünnepén hagyományosan megtartották a Hősök és Áldozatok Napját Békésen, a főtéri világháborús emlékműnél. A helyi keresztyén gyülekezetvezetők közül jelen volt dr. Esiobu Anayo Augustus római katolikus plébános, Molnár Máté református lelkész és dr. Vass Gergely baptista lelkipásztor, akik Mindenszentek napjának jelentőségéről és a halállal, halottakkal kapcsolatos szentírási üzenetről szóltak.
2019. október 31.
Az önkormányzati bizottságok összetétele
Az új városvezetés munkáját a jövőben három önkormányzati bizottság segíti. A bizottságok összetételéről az alakuló ülésen, október 29-én döntöttek a képviselők. Az oktatási és kulturális ügyeket tanácsnok segíti majd.
2019. október 31.
Letette a hivatali esküt az új városvezetés
Október 29-én megtartotta alakuló ülését a legutóbbi választáson a szavazóktól bizalmat kapott új békési városvezetés. Letette a hivatali esküt Kálmán Tibor, Békés új polgármestere, a tizenegy tagú képviselő-testület, valamint a bizottságok külsős tagjai. Az ülésen két társadalmi megbízatású alpolgármestert választottak a képviselők közül. A jövőben Polgár Zoltán és Vámos Zoltán töltheti be ezt a tisztséget.
2019. október 28.
ÁRAMSZÜNET
2019. október 03.
ÉRTESÍTÉS
Környezetszennyezéssel kapcsolatos információk II.
2019. október 02.
KÖZLEMÉNY
Ebzárlat és legeltetési tilalom lesz 2019. október 05-től 2019. október 25. napjáig