A A A

Aktuális hírek

2019. április 05.
A szokott rendben megy tovább a gyógyító munka
Április 1-jével a korábban megszokott rend szerint folytatódik a gyógyító munka a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő Rendelőintézetében, melyet az elmúlt hetekben energetikailag korszerűsítettek.

A felújítási belső munkák idejére a vezetés kénytelen volt új helyszíneket kijelölni például a háziorvosi körzeteknek és védőnőknek, illetve egyes szakrendelések néhány napos szünetelését is muszáj volt elrendelni – tájékoztatott Erdélyi Imola Erzsébet igazgató. A vezető minden lehetséges médiafelületen szeretne köszönetet mondani a megértésükért a betegeknek, akik az elmúlt hetekben a munkákból adódó kényelmetlenségeket kénytelenek voltak elviselni.

- A kényelmetlenségeket nemcsak a hozzánk forduló páciensek tapasztalhatták meg, hanem mi szakemberek is: orvosok, egészségügyi dolgozók egyaránt. Így a megértésükért, türelmükért és odaadásukért a köszönet nekik is kijár. Természetesen mi is szerettük volna, hogy úgy újuljon meg a Rendelőintézet, hogy a munkálatok alatt a megszokott nyugalomban gyógyíthassunk, de megértettük a felújítás szükségszerűségét és nehézségeit. Csak a betegeink érdekeit tartottuk szem előtt és gondosan megszerveztük a betegellátás forgatókönyvét – mondta el Erdélyi Imola Erzsébet. Hozzátette: a szakrendeléseken és a háziorvosoknál befejeződnek a felújítási munkálatok és ismét a megszokott munkarend szerint várják a betegeket. Az épület kinti falain néhány hétig még folynak a szigetelési munkák, de ezek már nem befolyásolják a betegellátást.