A A A

Aktuális hírek

2019. szeptember 12.
Jótékonysági koncert
Mága Zoltán Békésen

 

FOLYTATÓDIK AZ ÉV LEGNAGYOBB JÓTÉKONYSÁGI KONCERTSOROZATA

 

ga Zoltán, Liszt Ferenc-díjjal elismert hegedűművész által indított 100 templomi jótékonysági koncertsorozat szeptember 12-től tovább folytatódik magyarországi állomásokon.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelt támogatásával megvalósuló másodjára útnak indított 100 templomi jótékonysági koncertsorozat ismét 100 magyarországi és határon túli településen zajlik.

Békésen az alábbi időpontban  lehetnek részesei a karitatív hangversenyeknek:

 

Békés 2019. szeptember 19. csütörtök 18:00

További információk:
www.magazoltan.com

Mága Zoltán és zenekara természetesen további településekre is ellátogatnak, hogy segítséget nyújtsanak a rászoruló embertársainknak. 

A teljes programban több mint ezer művész vesz részt, a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, kiváló popsztárok, világhírű művészek és zenészek lépnek fel a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Primarius Kamarazenekar kíséretében. A koncertekre a belépés díjtalan. A második misszió minden egyes állomásán összegyűlt adományokat teljes egészében rászorulók kapják, így újra több száz család kaphat segítséget és több mint százezer embernek szerezhetnek örömet a jótékonysági templomi koncertek.