A A A

Aktuális hírek

2020. április 03.
Gyógyfürdői kezelésekről - lakossági tájékoztató
Kedves Békésiek! Kedves Betegeink! A félreértések elkerülése érdekében tájékoztatok minden gyógyfürdői kezelésre várakozó páciensünket arról, hogy 2020.04.14-től érvényben marad az a korlátozás, miszerint a járványügyi vészhelyzet miatt intézményünkben az egyes szakrendeléseken történő ellátásokra továbbra is csak sürgős szükség esetén (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerülhet sor!

 

Ahogyan tettük azt a gyógyfürdői kezelések szüneteltetés előtt, a továbbiakban is prioritáljuk az oda érkező betegeket: ezáltal csak a halaszthatatlan kezelésekre várókat fogadjuk, illetve a COVID-19 fertőzésre utaló tünetmentességet is ellenőrizzük. A fizikoterápiás kezelésre érkezőkkel, telefonon előre egyeztetjük a kezelés időpontját, ezzel elkerülve, hogy a váróban vagy a kezelő fülkék előtt 2 betegnél többen tartózkodjanak, valamint egyeztetjük a gyógytornára várók időpontjait is, mivel ide kizárólag csak egyéni gyógytornára érkezőket fogadunk, a csoportos gyógytornára továbbra sem érkeztetünk betegeket.

 

A beteg fogadással kapcsolatos óvintézkedések közé tartozik az a kérésünk, hogy lehetőleg mindenki érkezzék szájmaszkkal a kezelésekre. Azoknak a betegeknek pedig, akik szájmaszk nélkül érkeznek, a porta szolgálatnál biztosítunk a kezelések idejére 1 db sebészeti szájmaszkot.

 

A járványügyi vészhelyzet elhárulásáig kérjük, tartsák be a korlátozásokat!

Köszönöm eddig tanúsított megértésüket, türelmüket!

 

Jó egészséget kívánok!

 

Békés, 2020. 04.04.

Tisztelettel:

Erdélyi Imola Erzsébet

Igazgató