A A A

Aktuális hírek

2020. május 15.
Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 2020. május 18-tól
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2020. május 18. napjától az általános ügyfélfogadási rend szerint tart személyes ügyfélfogadást, és az ügyintézési időben bejelentkezés nélkül is fogadja a Tisztelt Ügyfeleket.

Általános ügyfélfogadási idő:

 

Hétfő: 8:00-12:00; 12:30-16:00

Kedd: nincs ügyfélfogadás

Szerda: 08:00-12:00; 12:30-18:00

Csütörtök: nincs ügyfélfogadás

Péntek: 08:00-12:00

 

A telefonos tájékoztatást, az elektronikus és postai levélben küldött és fogadott iratok átvételét, illetve a portán kihelyezett kérelmek elvitelét és leadását továbbra is biztosítjuk, és az általános ügyintézési időben továbbra is lehetőség van az ügyintézővel előre egyeztetett időpontokban személyes ügyintézésre.

 

A Polgármesteri Hivatal telefonos elérhetősége, és időpontfoglalás az általános ügyfélfogadási időn belül a 06/66/411-011-es telefonszámon lehetséges.

 

Elektronikus levélcím: ugyintezes@bekesvaros.hu

 

Személyes megjelenés esetén maszkot kell viselni, valamint kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát. Egy irodában egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat, kivéve azokat az eseteket, amikor csak együttesen lehet ügyet intézni (pl. házasságkötéssel kapcsolatos ügyek). Kérjük ügyfeleinket, hogy az előírt 1,5 méteres védőtávolságot szíveskedjenek megtartani a többi ügyféltől, valamint az ügyintézőtől.

 

Ügyfélfogadási időn kívül az ügyintézés nem lehetséges!

Intézkedéseink célja ügyfeleink és munkavállalóink egészségének védelme, a szolgáltatásink fenntarthatóságának biztosítása.

Kérjük ügyfeleink megértését, türelmét!

 

Békés, 2020. május 15.

 

                                                                   Tárnok Lászlóné

                                                                         jegyző