A A A

Hirdetmények, Pályázatok

2020. április 27.
HELYI TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE - lakossági tájékoztató
Tisztelt Kereskedők, Kedves Vásárlók! A piaccal és annak ideiglenes bezárásával kapcsolatban a múlt héten felajánlottuk, hogy segítünk a vevők és eladók közötti kapcsolatfelvételben és kapcsolatteremtésben. Örülünk, hogy felhívásunkra nagyon sokan jelentkeztek, és elküldték az elérhetőségeiket, illetve az értékesítésre szánt termékeiket.

 

A beérkezett adatokat táblázatba foglaltuk, és megosztjuk Önökkel, remélhetőleg hasznos információval gazdagítva Békés város közösségét.

 

A felsorolás meg fog jelenni a Békési Újságban, a Békés Mátrixon, a bekesvaros.hu oldalon, és a lehető legtöbb internetes elérési formában.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a lehetőség és ajánlat a jelenleg fennálló helyzet, az érvényes szabályok figyelembe vételével készült. A változások, esetleges szigorítások életbelépésével kénytelenek leszünk azok betartásához igazítani.

 

Szintén kérjük, hogy felelősen, a szabályok betartásával végezzék kereskedelmi jellegű tevékenységeket. Legyünk figyelmesek, óvatosak, lassítsuk, akadályozzuk a kórokozó terjedését!

 

 

                                                                                   Polgár Zoltán

                                                                                   alpolgármester